Η EUBOS

“Η σειρά EUBOS έχει μία ιστορία 80 χρόνων στην υπηρεσία της ομορφιάς και της υγείας”

Τα προϊόντα της βασίστηκαν σε μία καινοτόμο ιδέα που αναπτύχθηκε το 1958, την παραγωγή ενός προϊόντος καθαρισμού σώματος με ουδέτερο pH, χωρίς αλκάλια, απόλυτα συμβατού με το δέρμα, που αντικατέστησε τους σάπωνες, προστατεύοντας ταυτόχρονα τη φυσική βιόσφαιρα του δέρματος. Το προϊόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στην αγορά.

Η μεγάλη επιτυχία του πρώτου καινοτόμου προϊόντος, συνεχίστηκε με μία επιστημονική σειρά προϊόντων με μοναδικά χαρακτηριστικά.


EUBOS στερεή πλάκα (1958-1971)

Τα προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα σύμφωνα με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία των εργαστηρίων EUBOS ώστε να καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος.
Παράγονται στα εργαστήρια EUBOS από έμπειρους επιστήμονες, με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και υποβάλλονται σε διαρκείς κλινικούς ελέγχους, για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και αξεπέραστης αποτελεσματικότητας.


Το σύστημα “Behrens”

Η επιλογή των πρώτων υλών υποβάλλεται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της φαρμακευτικής βιομηχανίας, για την εξασφάλιση της απόλυτης ασφάλειας του καταναλωτή.
Πρόκειται για προϊόντα υποαλλεργικά, που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργικών αντιδράσεων, κλινικά δοκιμασμένα σε ευαίσθητες επιδερμίδες


Μία από τις μηχανές πλήρωσης του σωλήνα κατά τη χρήση

Η σειρά EUBOS έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου καθώς τα προϊόντα της συστήνονται από δερματολόγους. Καταλαμβάνουν ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά και διατίθενται αποκλειστικά σε φαρμακεία.

Ιστορική αναδρομή
Το 1930 ο πτυχιούχος οδοντίατρος Heinrich Werner Janssen ιδρύει τη δική του εταιρεία. Η “Dr. Janssen & Co” είναι ειδικευμένη στην κατασκευή διαφόρων φαρμακολογικών προϊόντων, για παράδειγμα φάρμακα για όσους υποφέρουν από άσθμα. Το όνομα της δικής του εταιρείας, περνά στο παρασκήνιο όταν αναλάβει την εταιρεία του συνεργάτη του Dr. Hobein.

1947 – 1958
Το 1947 ο Heinrich Werner Janssen μεταφέρει την έδρα της Dr. Hobein & Co., από το Βερολίνο στη Βόννη στο “Meckenheimer Allee 90-91”. Το νέο ξεκίνημα είναι μέτριo. Τα γραφεία στεγάζονται σε κελάρι προσωρινά.

1958 – 1971
Το προϊόν “EUBOS Στερεή πλάκα» έχει ξεκινήσει να διατίθεται στη γερμανική αγορά το 1958. Παρά το γεγονός ότι η “στερεή πλάκα πλυσίματος, αντί για σαπούνι” όπως είναι η κοινή περιγραφή αυτές τις μέρες, δεν επιφέρει καμία σημαντική πρόοδο κύκλου εργασιών ακόμα, η εταιρεία αναπτύσσεται σταθερά. Την ίδια χρονιά, γίνεται η μετακίνηση στο «Dottendorfer Strasse 44-48″.

1971 – 1976
Ο Helmut Werner Janssen αναλαμβάνει την άμεση διαδοχή του αποθανόντος ιδρυτή της εταιρείας, στις 9 Οκτωβρίου 1971. Σε αντίθεση με τον θείο του, ο Heinrich Werner Janssen, επικεντρώνεται στην περαιτέρω ανάπτυξη των EUBOS με επιτυχία. Ήδη από το 1976 η εταιρεία έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ, ώστε είναι υποχρεωμένος να μετακομήσει σε ένα νέο κτίριο στο Meckenheim, το οποίο θα επεκταθεί αρκετές φορές, πάντα σύμφωνα με το σύνθημα: ” Αυτή τη φορά θα είναι η τελευταία φορά”.

1976 – 1994
Η EUBOS αποδεικνύεται ότι είναι πρώτη σε πωλήσεις.
Σχεδόν κάθε δύο χρόνια το φάσμα της σειράς EUBOS μεγεθύνεται με νέα προϊόντα.

1994 – σήμερα
Σε περισσότερες από 25 χώρες σε όλο τον κόσμο τα προϊόντα φροντίδας EUBOS, παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα. Ειδικά για το πολύ ευαίσθητο δέρμα, δημιουργήθηκε το 1996, η σειρά EUBOS SENSITIVE(για ευαίσθητο δέρμα).

Bραβεία: